USD $  EUR €  DKK  GBP £  CNY  SEK  NOK  CAD  JPY ¥  AUD $  RUB ₽
 
Inov-8 Löparskor Dam - X-Talon 212 Precision Fit Svart/Berry/Lime

Inov-8 Löparskor Dam - X-Talon 212 Precision Fit Svart/Berry/Lime

  • Modell: Sku 00510

1,437.3 SEK  648.5 SEK

Vänligen välj:
Lätt och smidig terrängsko
X-talon 212 är den mest populära skon bland Inov-8s skor för trailrunning. Det är en lätt terrängsko med en flexibel och mönstrad sula som gav dig som löpare ett överlägset grepp i skog och lera. X-talon 212 ger dig möjligheten att prestera ditt yttersta vid terränglöpning.
Smala skogsstigar, lera, snö eller bergshällar - X-talon 212 funkar till det allra mesta! Sulan har ett grovt mönster som kombinerats med en lätt kletig yta för att ge dig bra grepp på i princip alla underlag. Materialen är utvalda för att inte absorbera vatten, så skon har en låg våtvikt - perfekt när det regnar eller din valda väg går genom kärr eller daggvåta ängar.
En minimalistisk och mycket flexibel sko som X-Talon 212 ger fördelar i form av nära kontakt med underlaget och en naturlig känsla i löpningen. Samtidigt ställer en minimalistisk sko högre krav på löpstil och styrka i fötterna, då skorna ger en barfota-känsla utan särskilt mycket stöd.
Passformen är Precision Fit, vilket betyder att den har en fotnära passform som håller foten på plats i skon. Perfekt för dig med smalare fot!
Drop (höjdskillnad mellan häl och tå): 6 mm
Material:
Ovansida: Syntet, med förstärkningar i TPU
Foder: Mesh
Mellansula: Formgjuten EVA
Vikt: 212 g / sko
decreaseincrease